Over Jures

Jures Techniek BV ontwerpt reinigingssystemen die gebruikt worden in de professionele reiniging van hoofdzakelijk voedingsmiddelen verwerkende bedrijven.

Hierbij is van belang dat er een nauwe samenwerking is tussen; de voedingsmiddelenproducent, de chemicaliën leverancier, Jures Techniek BV en de schoonmaakploeg.

Door de ervaring van meer dan 25 jaar in deze branche kent men binnen Jures Techniek BV verschillende praktijktoepassingen bij de meest uiteenlopende voedingsmiddelenproducenten. Het klantenbestand bestaat uit allerlei voedingsmiddelen verwerkende bedrijven zoals,  vleesverwerkende bedrijven, groenteverwerkers, aardappelverwerkers, zuivel en visindustrie.

Verder in de gehele keten van de voedingsmiddelen verwerking.

Te beginnen bij de veehouders waar Jures Techniek BV systemen aanlegt voor het reinigen van stallen waar vee wordt gehouden.

Verder in slachthuizen, uitsnijbedrijven en de producenten van kant- en klaar maaltijden voor bijvoorbeeld verzorgingshuizen of andere instellingen.

In deze gehele keten van voedselverwerking moet er sprake zijn van professionele reiniging om zo de kwaliteit en voedselveiligheid te waarborgen.

BEL ONS DIRECT: 0412 63 35 46

Contactinformatie

Jures Techniek B.V.

info@jures.nl over
0412 – 63 35 46
Saksenweg 18
  5349 BX Oss
www.jures.nl

Jures Techniek B.V.

info@jures.nl
0412 – 63 35 46
Saksenweg 18
  5349 BX Oss
www.jures.nl