Diensten

Ontwerpen

Ontwerpen

Jures Techniek ontwerpt reinigingssystemen voor de oppervlaktereiniging en CIP-reiniging toepassingen van machines en ruimten binnen voedingsmiddel verwerkende bedrijven.

Hiervoor zijn we continue in gesprek met voedingsmiddelen fabrikanten, schoonmaakbedrijven en chemicaliën leveranciers.

Op basis van praktijkervaring proberen we steeds technische hulpmiddelen te ontwerpen waarmee de beste schoonmaakresultaten bereikt kunnen worden met zo laag mogelijke kosten.


Produceren

Produceren

Productie van de door ons ontwikkelde machines gaat volledig in eigen beheer.

Nadat een prototype geschikt is bevonden door een eindgebruiker wordt er een dossier aangelegd van het betreffende systeem zodat reproductie met acceptabel lage kosten uitvoerbaar is.

Installatie

Installatie

Jures Techniek heeft een eigen ploeg van 14 zeer ervaren allround installatie medewerkers die op meerdere technische vlakken gediplomeerd zijn. We hebben zoal gediplomeerd TIG-lassers als werktuigbouwkundig en elektrotechnische monteurs en tevens een programmeer afdeling voor het ontwerpen van besturingssystemen.

We kunnen alle installatie werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren.


Onderhoud

Onderhoud

Binnen Jures Techniek zijn 14 mensen continue in de weer om bij klanten door geheel Nederland preventief en reactief onderhouds-, reparatiewerkzaamheden uit te voeren aan de door ons ontwikkelde en geïnstalleerde installaties.

Klanten in geheel Nederland kunnen dan ook 24/7 op onze service rekenen.

BEL ONS DIRECT: 0412 63 35 46

Contactinformatie

Jures Techniek B.V.

info@jures.nl over
0412 – 63 35 46
Saksenweg 18
  5349 BX Oss
www.jures.nl

Jures Techniek B.V.

info@jures.nl
0412 – 63 35 46
Saksenweg 18
  5349 BX Oss
www.jures.nl